Bent u op zoek naar een mooie keramische parket tegel ?

Wij hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Bij Sanjo Depot hebben wij diverse mooie en natuurlijk ook kwaliteit volle keramische tegels in parket look. Ze bestaan in diverse afmetingen en diktes,. We hebben ook een ruim aanbod in parket tegels in 2 cm dikte voor buiten. Ja, op een terras moet een parket tegel 2 cm dik zijn, het gaat hier om een lange smalle tegel van meestal 20×120 cm. Hij zou snel barsten als u dit in 1 cm buiten op een terras gaat leggen. Bent u op zoek naar de juiste parket tegel voor op de juiste plaats met het juiste advies? Kom gerust eens langs in onze toonzaal, wij helpen u graag verder !

keramische parket tegel

Mooie parket tegels bestaan in diverse afmetingen en diktes:

Deze prachtige keramische tegel in parket look hebben wij rechtstreeks van de fabriek.  Tegenwoordig worden ze ook vaak in een visgraat design geplaatst. Dit is zeker een aanrader ! Ze zijn zeer eenvoudig in onderhoud en kunnen zeker tegen een stootje.Wij kunnen u altijd de juiste tegel voor op de juiste plaats aan de juiste prijs aanbieden !

keramische parket tegel

Mooie parket tegels bestaan in diverse afmetingen en diktes:

Deze prachtige keramische tegel in parket look van Polis bestaat zowel in 1 cm dikte voor binnen en 2 cm dikte voor buiten. Wij voeren deze rechtstreeks in van uit Italië zodat we u de correcte prijs – kwaliteit kunnen aanbieden !

Sanjo Depot Oostmalsebaan 1 C unit 18, 2960 Brecht

Contacteer ons via mail