Zoekt u een keramische terras tegel ?

 

Wij hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Bij Sanjo Depot hebben wij diverse mooie en natuurlijk ook kwaliteit volle keramische tegels voor op uw terras. Ze bestaan in diverse afmetingen en diktes, kom gerust eens langs in onze toonzaal, wij helpen u graag verder !

Keramische parket tegel voor buiten

Parket tegel voor buiten nodig ?

Wij hebben voor u een grote collectie in keramische tegels voor op je terras in een hout motief. Zij bestaan in 20 cm, 30 cm en 40 cm breedte. Let wel voor buiten moeten deze tegels in parket look, gezien hun lange en smalle afmetingen, 2 cm dikte hebben. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Keramische terras tegel in 2 cm dikte

Polis tegel Chateau Gris in 60x120

Tegel in cement look voor buiten nodig ?

Wij hebben voor u een grote collectie in keramische tegels voor op je terras in een cement look. Zij bestaan in diverse afmetingen zoals 60×60 cm, 75×75 cm, 90×90 cm en zelfs 100×100 cm en dit in 2 cm dikte. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Terrazzo tegel voor buiten

Keramische terrazzo tegel voor buiten nodig ?

Wij hebben voor u ook een mooie keramische terrazo tegel in 60x60x2 cm dikte. De terras tegel bv. van Caesar serie Autore 60x60x2 is een zéér mooie keramische tegel die zowel bestaat voor buiten in 2 cm dikte als voor binnen in 1 cm dikte.