Keramische terras tegel in parket look:              

Wij hebben voor u in onze toonzaal diverse keramische tegels liggen voor op uw terras. Zij bestaan in 20×120; 30×120 en 40×120 en moeten voor buiten 2 cm dikte hebben. Wij verkopen enkel eerste keus tegels zodat we kunnen garant staan voor een correcte prijs – kwaliteit verhouding.

 

Keramische terras tegel voor buiten in cement look:              

Een keramische tegel voor buiten moet in de eerste plaats vorstbestendig zijn. Als u de tegel wil plaatsen op een tegeldrager moet de dikte 20 mm zijn en niet 18 mm zoals men ze op een ander soms aanbied. Een tegel van 1 cm dikte kan natuurlijk (indien hij aan de nodige technische voorschriften voldoet) ook buiten op uw terras geplaatst worden. Hebt u vragen ? Aarzel dan niet om eens langs te komen in onze ruime en mooie toonzaal te Brecht (KMO zone Oostmalsebaan 1 C wij zitten er samen met Schrauwen, Tom Nollekens …) .

 

Keramische terrazo tegel voor buiten:              

Wij hebben voor u ook een mooie keramische terrazo tegel in 60x6x2 cm dikte. De terras tegel bv. van Caesar serie Autore 60x60x2 is een zéér mooie keramische tegel die zowel bestaat voor buiten in 2 cm dikte als voor binnen in 1 cm dikte.

 

 

Keramische tegel in natuursteen look voor buiten:

In natuursteen volgen we natuurlijk verschillende blauwe steen imitaties in 2 cm dikte. We hebben ze al vanaf  20x20x2 (bv. Kronos serie Block 2.0). Naast blauwe steen hebben we ook imitaties van travertin, leisteen, en binnenkort zelfs carara marmer in 2 cm dikte voor buiten. Wij blijven voor u steeds op zoek gaan naar de juiste tegel voor op de juiste plaats aan de juiste prijs !