Wij zijn steengoed in stenen !       

       

Wij hebben voor u de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs door onze rechtstreekse invoer !

 

OPENINGSUREN

maandag op afspraak
dinsdag op afspraak
woensdag 09:30 – 18:00
donderdag 09:30 – 18:00
vrijdag 09:30 – 18:00
zaterdag 10:00 – 16:00
zondag gesloten

Wenst u informatie over tegels of wenst u tegels aan te kopen ?

Wij helpen je graag te kiezen uit het ruime assortiment. Geef je telefoonnummer en wij bellen je terug om een afspraak te maken met onze verkoopster.

Of bel ons zelf op het telefoonnummer +32478631009

[contact-form-7 id=”267″]
Sandra Liekens Sanjo Depot

Ondernemers in de kijker:

Na 14 jaar ervaring in de tegelbranche startte Sandra Sanjo Depot op te Brecht.
Naast haar veelzijdig assortiment met o.a. keramische, natuur en hout imitatie tegels is het haar missie om als kleine zelfstandige de beste service aan te bieden.
Zij helpt u graag verder om keuze te maken en dit met persoonlijk advies. De juiste tegel op de juiste plaats aan de juiste prijs is de werkwijze die haar bedrijf sterk maakt,
kwaliteit kan zij bieden door haar rechtstreekse invoer van vnl. Spanje en Italië.
Indien u op zoekt bent naar kwaliteit om op te leven bent u bij Sanjo Depot te Brecht aan het juiste adres.(www.sanjodepot.be)
Bent u ook ondernemer en wenst u uw zaak in de kijker te zetten, ga naar
https://zoemin.be/ondernemers-in-de-kijker

 

 Tegels aan de correcte       

Prijs-kwaliteit verhouding

Zoek je badkamertegels  voor op de vloer of de wand van je badkamer , keukentegeltjes voor in je keuken, een tegel voor op je terras in 1 of 2 cm dikte met een antislip afwerking, vinyl tegels voor in je slaapkamer of living of heb je een harde vloer in keramisch parket nodig voor je living? Ben je op zoek naar een mooie keramische tuintegel, cement tegel, travertin tegel,  4 D tegel, mozaïek tegel,  terrazzo tegel, faience of metro tegel ? Wij hebben voor al uw projecten een oplossing op maat.

Met meer dan 16 jaar ervaring in de tegelbranche kunnen wij u naast een goede, eerlijke en persoonlijke service ook een correcte prijs – kwaliteit aanbieden door onze rechtstreekse import van o.a. HDC tegels, Dualgres tegels, Durstone tegels, Ricchetti tegels, Arcana ceramica, Polis ceramica … Zowel doe het zelvers als professionelen vinden bij ons wat ze nodig hebben. Dankzij onze goede relaties met diverse leveranciers kunnen wij u een zeer grote collectie keramische vloeren aanbieden in een oneindig kleuren pallet, kom eens langs en ontdek het zelf  in onze ruime toonzaal!

In onze winkel vind je een uitgesproken aanbod vloer – en wandtegels van zeer kleine formaten zoals mozaïek tot heel grote platen . Zeer decoratief te gebruiken in uw toilet, badkamer, keuken of living. Wij volgen de tegelbeurzen op de voet om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden.

 

Parket tegels

Vinyl tegels

Badkamer tegels

Terras tegels

Keramische tegels voor binnen en buiten:

Wij importeren onze keramische tegels rechtstreeks uit Italië,Spanje en Portugal en staan zo garant voor de beste kwaliteit aan een eerlijke prijs.  Zowel moderne als klassieke als retro stijlen (bv. metrotegels) kan je bij ons komen bezichtigen, dus heb je een cement- parket- retro- vintage of een hout imitatie nodig ? Aarzel niet en kom langs, bij ons vind je kwaliteit om op te leven ! Wij doen niet mee aan tweede keus tegels wij willen voor u enkel kwaliteit leveren aan de correcte prijs !!

Tegels in natuursteen:

Wij leveren natuursteen in blauwe hardsteen, marmer, leisteen, travertin,  …  zoals bv. de beter gekende botticino, carrara, emperador, madras black, nero marquinia, shadow, verde alpi enz… in alle maten van kleine mozaïek tot grote maten. Zelfs voor bestellingen in maatwerk kunnen wij u verder helpen, een professionele firma komt bij u thuis opmeten zodat er zich achteraf geen problemen kunnen voordoen.

Onze plaatsingsdienst:

Wenst u uw badkamer niet zelf te plaatsen? Geen nood, dankzij onze externe plaatsingsdienst hebben wij diverse professionele installateurs ter beschikking die de meubels en tegels bij u komen monteren. Indien je woning ouder is dan 20 jaar kan je dan ook genieten van het voordelige Btw tarief.

Leveringsdienst:

Komt u van de regio Antwerpen of een naburige gemeente zoals Wuustwezel, Rijkevorsel, Hoogstraten, Oostmalle, Brasschaat, Kalmthout, Malle, Kapellen of Essen of van verder weg ? Geen probleem, ofwel leveren we zelf tot bij u of anders vinden wij voor u een betaalbare oplossing.

 

Sanjo Depot Oostmalsebaan 1 C unit 18, 2960 Brecht

Contacteer ons via mail