Een duurzame en ijzersterke vinyl design vloer:

Nieuw bij Sanjo Depot !

 

Wij hebben alles in huis om samen met u de perfecte vloer voor op de juiste plaats en aan de juiste prijs te vinden.

Het belang van welzijn leeft vandaag enorm in architectuur. We zijn constant op zoek naar manieren om onze woningen efficiënter, makkelijker te onderhouden en beter voor onze gezondheid en welbehagen te maken.

Cocoonen heeft gezelligheid naar een nieuw niveau getild. Moderne woningen zijn een oase van rust geworden, weg van dagelijkse stress. We halen zachtheid, serene stilte en warmte in huis. En we laten ons graag omringen met natuurlijk licht en groen.

Er was een tijd waarin alle kamers in huis als afzonderlijke plekken beschouwden, elk met hun functie. Tegenwoordig lopen verschillende ruimtes organisch in elkaar over: de keuken maakt deel uit van de woonkamer, een bad in de slaapkamer is ook geen verrassing meer. Vloeroplossingen moeten zich dus aan elke situatie weten aan te passen.

Functionaliteit is een belangrijke factor als we een vloer kiezen. Toch geeft het design vaak de doorslag. We willen nu eenmaal dat de vloer er goed uitziet. Echt. Zo uit de natuur weggeplukt. We geven de voorkeur aan authentieke materialen maar boeten liever niet in aan comfort. Dus gaan we voor design dat geïnspireerd is door de natuur én geperfectioneerd is om aan onze comforteisen te voldoen.

We spelen graag met contrasten vandaag – en terecht, het maakt een interieur zoveel interessanter. Door materialen en designelementen te mixen en matchen, creëren we een uniek en heel persoonlijk interieur. Vaak speelt een vloer de tweede viool, maar hij kan evengoed dé blikvanger zijn in huis.

En dan vieren we nog de comeback van het visgraatmotief. Het geeft een eigentijdse draai aan zowel klassiek als moderne interieurs. En is hier om te blijven.

Moduleo is een mooie designvloer voor elke stijl en persoonlijkheid.

Onze plaatsingsdienst:

Wenst u uw vloer niet zelf te plaatsen? Geen nood, wij werken samen met GF Total Flooring (https://gftotalflooring.be/) om uw droom zonder problemen te realiseren.