Wij kunnen u diverse tegel merken aanbieden:

 

 

Door op de foto’s te klikken kan u realisaties  van ons of van onze leveranciers bekijken. We hebben zowel tegels / vloeren  rechtstreeks van de fabriek (zoals HDC, Durstone, Arcana, Pissano, Valsecchia, Ricchetti, …) als tegel merken via een groothandel. Als u een tegel voor uw vloer of wand hebt gekozen die hier niet bij vermeld staat mag je gerust contact met ons opnemen. Wij zullen u altijd proberen verder te helpen.

Keramische tegels in parket look:

Wij hebben voor u diverse keramische tegels in parket look. Dikwijls bestaan ze zowel in 2 cm dikte voor op uw terras als in 1 cm dikte voor binnen. Ook voor op de wand in de douche of badkamer kan een zéér mooi resultaat geven.

Parket in visgraad motief:

Ja we hebben zelfs voor u keramische parkettegels die zoals een echte vis graad parket kunnen gelegd worden.

Hebt u nog vragen ? Wij staan u graag bij met zowel technisch advies als kleur advies voor het realiseren van uw droom badkamer, terras, living ….

Metro tegels:

Wij hebben voor u diverse metro, ook wel faience tegeltjes genoemd, van verschillende merken. Zij worden vooral als keuken tegel geplaatst maar ze kunnen natuurlijk ook voor op de wand in de badkamer dienen.

Metro tegels zijn dikwijls geëmailleerde tegels en kunnen hierdoor niet op de vloer geplaatst worden. Ze bestaan in verschillende kleuren zowel in de matte als blinkende uitvoering.

 

Echte vintage cement tegels:

 

Wij hebben voor u echte cement tegels in 20×20. Voor het invoegen van de vloer moet u voegsel voor natuursteen gebruiken (bv. 142/B102 van Omnicol) en bij voorkeur een (licht) grijze of andere lichte voeg. Nooit antraciet of zwart vermits deze pigmenten ernstige vlekken kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat u het overtollige voegsel meten verwijdert van de tegel. Nadat de gehele vloer of wand is ingevoegd nogmaals naspoelen met schoon water. Opnieuw reinigen met reiniger voor natuursteen( bv. topbril van Berdy) is mogelijk wanneer de voegen volledig droog zijn. De vloer opnieuw laten drogen. En nogmaals impregneren (met bv. Impregna van Berdy).

Het onderhoud van cementtegels:

Voor regelmatig onderhoud raden wij de vloerzeep van Berdy (Topbril) aan. Deze vloerzeep zorgt voor een natuurlijke bescherming, voeding en ontvetting van uw cementtegels. Gebruik NOOIT chloor, schoonmaakazijn of een ander zuurhoudend middel, dit beschadigd de vloer en is onomkeerbaar.

Mozaïek tegels in natuursteen, glas of keramisch materiaal:

 

Wij hebben voor u diverse soorten mozaïek van glas tot natuursteen tot mozaïek in keramische materiaal. Zelfs een mozaiëk tegel in goud kunnen wij u aanbieden !