Keramische tegels nodig voor uw badkamer ?

 

Wij hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Wij hebben alles in huis voor uw badkamer renovatie. Van mooie keramische tegels tot natuursteen van mozaïek tot grote platen. Voor deze grote platen kunnen wij u zelfs een perfecte professionele plaatser aanbieden want dit is echt wel precisie werk. Wij willen enkel tevreden klanten !!

Dus bent u van de regio Brecht, Oostmalle, Zoersel, Brasschaat, Rijkevorsel, Essen of iets verder weg, geen probleem, wij maken tijd voor onze klanten ook na de openingsuren !!

Keramische metro tegeltjes

Mooie nieuwe combinaties mogelijk met metro tegels.

Mooie metro tegel in diverse kleuren verkrijgbaar:

Deze prachtige wandtegel of metro tegel bestaat in diverse afmetingen en kleuren. Tegenwoordig worden ze ook vaak in een visgraat design geplaatst. Dit is zeker een aanrader ! Ze zijn zeer eenvoudig in onderhoud en kunnen zeker tegen een stootje.

XL - XXL keramische tegels

Douche in XXL platen

Zoekt u een keramische tegel voor uw badkamer in XXL Formaat?

Wij hebben voor u een grote collectie in XXL tegels voor in uw badkamer. Zij bestaan in diverse maten zoals bv. 120×240; 120×260 en zelfs 160×230 cm. Meestal bestaan ze in een dikte van 6 mm. Voor lavabo’s raden ze een dikte aan van 12 mm daar ze dikwijls in verstek moeten gezaagd worden. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Design wandtegels voor uw badkamer

Badkamertegels

Of wenst u een moderne tegel in uw badkamer ?

Bij Sanjo Depot te Brecht helpen wij u graag verder met de keuze van de tegels voor uw badkamer. Wij hebben een mooie ruime toonzaal waar we zeker verder kunnen helpen met de keuze van de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs !