361675536

Contacteer ons

[bdp_post limit=5]

ONDERNEMERS IN DE KIJKER:

Na 14 jaar ervaring in de tegelbranche startte Sandra Sanjo Depot op te Brecht. In haar ruime toonzaal vindt je o.a. mooie keramische, natuur en hout imitatie tegels. Het haar missie om als kleine zelfstandige de beste service te bieden. Zij helpt u graag verder om keuze te maken en dit met persoonlijk advies. De juiste tegel op de juiste plaats aan de juiste prijs is de werkwijze die haar bedrijf sterk maakt. Kwaliteit kan zij bieden door haar rechtstreekse invoer van vnl. Spanje en Italië. Indien u op zoekt bent naar een tegel om op te leven bent u bij Sanjo Depot te Brecht aan het juiste adres.(www.sanjodepot.be)

Geschreven getuigenis  @ Sandra Liekens  /  Sanjo Depot.

 

 

Toen ik mij ( ondertussen 3,5 jr geleden ) aansloot bij BNI De Linde , was ik maar al te blij dat daar iemand lid was waar ik terecht kon voor vloer- en wandtegels .

 

Dankzij Sandra te kennen , heb ik al enkele mooie dingen kunnen realiseren met haar vloer- en wandtegels . Zowel in keuken , badkamer of kantoor …

 

Telkens ik met een project bezig ben waar vloer- en / of wandtegels nodig zijn kan ik er op rekenen dat we met het juiste advies van Sandra de juiste keuze vinden ifv het ontwerp ed.

Zodat alle kleuren en materialen een goede match zijn .

 

Bij Sandra is het ook geen enkel probleem om stalen te verkrijgen ( al is de tegels zelfs 120×60 cm … dit is bij vele andere tegelhandelaars helemaal anders , tot zelfs geen stalen te verkrijgen ) .

En heeft ze zelf geen in voorraad , laat ze een tegel van de fabriek afkomen .

Niets is teveel gevraag, top service .

 

Kortom voor elke grootte , kleur , structuur ed.  heeft zij de juiste keuze in huis ; en voor de juiste prijs !

 

Daarom kan ik iedereen Sandra Liekens van Sanjo Depot sterk aanbevelen .

 

Dankjewel Sandra voor de fijne samenwerkingen 😉

 

 

johan wuyts

JW-interieurarchitect bv

 

Massenhoven

19 – 10 – 2022

Sanjo Depot HomeBlog Pagina