361675536

Contacteer ons

Badkamer tegels

 
 

Wij hebben voor u de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs door onze rechtstreekse invoer ! Door onze jaren lange ervaring geven we u met veel plezier het juiste advies.

 

Wij helpen u graag verder !

 

Wij hebben alles in huis voor uw badkamer renovatie, ook hebben wij hiervoor zéér vakbekwame mensen. Van mooie badkamer tegels in keramische materiaal tot natuursteen van mozaïek tot grote platen. Ook met de plaatsing van deze grote platen kunnen wij u verde helpen. Wij willen enkel tevreden klanten !!

Dus zoekt u mooie badkamer tegels en bent u van de regio Brecht, Oostmalle, Zoersel, Brasschaat, Rijkevorsel, Essen of iets verder weg, geen probleem, wij maken tijd voor onze klanten ook na de openingsuren !!

Metro tegel

Mooie nieuwe combinaties mogelijk met metro tegels.
Mooie nieuwe combinaties mogelijk met metro tegels.

Keramische metro tegel

Deze prachtige keramische wandtegel of metro tegel bestaat in diverse afmetingen en kleuren. Tegenwoordig worden ze ook vaak in een visgraat design geplaatst. Dit is zeker een aanrader ! Ze zijn zeer eenvoudig in onderhoud en kunnen zeker tegen een stootje. Deze foto is een metro tegel van Villeroy & Boch u waarschijnlijk niet onbekend, zij bestaan reeds van 1748, hun tegels zijn vanwege hun hoge conceptuele kwaliteit degelijk en duurzaam. Ze bestaan uit natuurlijke onderdelen die in de natuur vrijwel onbeperkt aanwezig zijn. Tevens worden ze op mileuvriendelijke wijze geproduceerd en worden tijdens het productieproces ontstane afvalstoffen voor een groot deel hergebruikt.

XL - XXL keramische tegels

XXL tegel

Zoek je een keramische tegel voor uw badkamer in XXL Formaat?

Wij hebben een grote collectie van keramische XXL tegels voor in je badkamer. Zij bestaan in diverse maten zoals bv. 120×240; 120×260 en zelfs 160×230 cm. Meestal bestaan ze in een dikte van 6 mm. Voor lavabo’s raden ze een dikte aan van 12 mm daar ze dikwijls in verstek moeten gezaagd worden. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en helpen u graag verder.

Design wand en vloertegels in hexagone voor uw badkamer

Durstone tegel Saona azul en blanco in 23x27 cm

Of wens je een moderne of vintage tegel in uw badkamer ?

Bij Sanjo Depot te Brecht helpen wij je graag verder met de keuze van de tegels voor uw badkamer. Wij hebben een mooie ruime toonzaal met enkel eerste keus tegels om op te leven !

 

Keramische travertin tegel

Keramische tegel in travertin uitzicht

Deze mooie keramische tegel is nieuw en komt uit Spanje. Dit is de Cartogo tegel van Durstone en betstaat in 60×120. Door zijn 3-D printing heeft hij een super mooi diepte uitzicht maar voelt toch zacht aan. Je kan hem amper onderscheiden van de echte natuurlijke travertin tegel met het voordeel dat hij gemakkelijke in onderhoud is. Heb je hier vragen over, kom dan zeker eens kijken in onze mooie en ruime toonzaal te Brecht.

 

Tegel in hout look is ook zéér mooi

Badkamer tegel in parket look

Of wenst je een wand in hout look voor je badkamer ?

Zoals je kan zien is een parket tegel op de wand ook mogelijk. Het voordeel van een parket tegel is dat je zéér weinig verlies hebt door ze geschrankt te plaatsen. Ook de afmeting van je douche is geen enkel probleem. Vragen ? Bij Sanjo Depot te Brecht helpen wij u graag verder met de juiste keuze van de tegels voor uw badkamer. 

Keramische terrazzo tegel

Terrazzo tegel Cifre

Ook de Ceppo Di Gres of Terrazzo tegel is weer terug !

Dit is een voorbeeld van een nieuwe reeks van Cifre. Zij hebben hun gamma van terrazo tegels uitgebreid met meerdere kleuren en afmetingen. Van 60×60 tot grote xxl platen. Naast deze mooie terrazzo tegel volgen wij natuurlijk ook nog meerder fabrieken zoals de mooie terrazzo tegel van Mirage de serie Norr.

 

Design wandtegels voor uw badkamer

Atelier Blue Marine 6.2x25 cm

Of wens je een keramische tegel in visgraat voor in de badkamer ?

Deze mooie keramische tegel is 6.2×25 cm en bestaat in diverse kleuren en afmetingen. Hij is gemakkelijk afwasbaar en kan dus ook  in een douche geplaatst worden. Kom gerust eens langs in onze toonzaal zodat je ook van de andere mooie kleuren kan komen genieten !

 

Kleine wandtegels voor uw badkamer

Gazzini Color art Light Pink en Dark Taupe tegel

Of wens je een mooie roze tegel voor in de badkamer ?

Deze mooie keramische tegels zijn 6.5×25 cm en bestaat in diverse kleuren. Hij is gemakkelijk afwasbaar en kan dus ook  in een douche geplaatst worden. Ook heeft deze leverancier een mooie combinatie voorzien van vintage vloer tegels in 20×20. Interesse? Kom gerust eens langs in onze toonzaal zodat je ook de andere mooie kleuren kan komen bekijken !

 

Sanjo Depot Oostmalsebaan 1 C unit 18, 2960 Brecht BE0670677301

Sanjo Depot
HomeBadkamer tegels