361675536

Contacteer ons

 

  Ontdek onze diverse merken keramische tegels

  en verschillende soorten natuursteen.

 

  Bij ons vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels

  voor elke stijl en toepassing.

 

  Bezoek onze showroom en vind de perfecte tegels voor uw project.

Ontdek ons ruime assortiment tegels met een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Als directe importeur bieden wij een breed scala aan retro tegels, parket tegels, vintage tegels, cement look tegels, blauwe steen imitaties, natuursteen imitaties, zelliges tegels, 4D tegels, faience tegels, terrazzo tegels, travertin tegels en meer. Bezoek onze ruime toonzaal in Brecht en laat u inspireren.

Klik op het logo van uw gewenste tegelmerk om direct naar de fabriekssite te gaan.

Ideeën nodig voor de keuze van uw tegels ?

Heeft u inspiratie nodig bij het kiezen van uw tegels? Met een veertigtal merken bieden wij een ruime keuze aan natuursteen en keramische tegels voor verschillende toepassingen, zoals wanden, vloeren, badkamers, keukens en terrassen. Of het nu gaat om Zelliges, keramische tuintegels of andere opties, wij helpen u graag verder met uw keuze.

Breng een bezoek aan onze tegelshowroom en laat u inspireren. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte tegels die passen bij uw stijl en behoeften. Kies voor kwaliteit en diversiteit met ons uitgebreide aanbod van tegels.

 

Sanjo Depot
HomeMerken van keramische tegels