361675536

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een mooie keramische parket tegel ?

 

Wij hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Bij Sanjo Depot hebben wij diverse mooie en natuurlijk ook kwaliteit volle keramische tegels in parket look. Ze bestaan in diverse afmetingen en diktes. We hebben ook een ruim aanbod in parket tegels in 2 cm dikte voor buiten. Ja, op een terras moet een parket tegel 2 cm dik zijn, het gaat hier om lange smalle tegels !

keramische parket tegel

Fondovalle Komi Natural 24x240

Mooie parket tegels bestaan in diverse afmetingen en diktes:

Deze prachtige keramische tegel in parket look hebben wij rechtstreeks van de fabriek.  Tegenwoordig worden ze ook vaak in een visgraat design geplaatst. Dit is zeker een aanrader ! Ze zijn zeer eenvoudig in onderhoud en kunnen zeker tegen een stootje.Wij kunnen u altijd de juiste tegel voor op de juiste plaats aan de juiste prijs aanbieden !

keramische parket tegel

Polis Slowwod hout imitatie tegel Mandorlo

Mooie parket tegels bestaan in diverse afmetingen en diktes:

Deze prachtige keramische tegel in parket look van Polis bestaat zowel in 1 cm dikte voor binnen en 2 cm dikte voor buiten. Wij voeren deze rechtstreeks in van uit Italië zodat we u de correcte prijs – kwaliteit kunnen aanbieden.

keramische parket tegel

Ergon tegel Woodtouch in 20x120 cm

Een parket tegel is vocht bestendig !

Het grote voordeel van een keramische parket tegel is dat hij vocht en kras bestendig is. Hij is dus zéér geschikt voor de vloer van je badkamer, keuken, living … en in 2 cm dikte kan hij zelfs op uw terras geplaaatst worden !

keramische parket tegel

Parket tegels van HDC

Parket tegel van HDC

Parket tegels worden zowel in moderne als klassieke woningen geplaatst. Deze reeks van HDC uit Spanje ziet er uit alsof het echt hout is, door de moderne technische evolutie in de produktie zullen weinigen het verschil nog zien !

Sanjo Depot Oostmalsebaan 1 C unit 18, 2960 Brecht, BE0670677301

Sanjo Depot
HomeParket tegels