361675536

Contacteer ons

Keuken tegels te Brecht.

 

Wij hebben voor u de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs door onze rechtstreekse invoer ! Door onze jaren lange ervaring geven we u met veel plezier het juiste advies.

 

Op zoek naar een mooie keukentegel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan keramische tegels, natuursteen, mozaïek tot zelfs grote platen. Bij ons vindt u talloze opties om uw keuken een prachtige uitstraling te geven.

Wilt u de tegels graag van dichtbij bekijken? Geen probleem! We hebben vele losse stalen beschikbaar in onze toonzaal. U mag deze stalen gerust mee naar huis nemen om te presenteren en zo de perfecte keuze te maken.

Naast keukentegels bieden we ook grote platen aan. En om ervoor te zorgen dat de plaatsing perfect verloopt, kunnen we zelfs een professionele plaatser voor u regelen. Zo kunt u genieten van een prachtig resultaat.

Bent u gevestigd in de regio Brecht, Oostmalle, Zoersel, Brasschaat, Essen of ergens anders? Geen enkel probleem! Wij maken graag tijd voor onze klanten en bieden zelfs klantenservice na de openingsuren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte keukentegel die past bij uw stijl en behoeften.

Metro tegeltjes

Blanco brillo biselado tegel

Mooie metro tegel in diverse kleuren verkrijgbaar:

Deze prachtige keramische wandtegel of metro tegel past bij iedere keuken. Het is tijdloos en bestaat in diverse afmetingen en kleuren. Tegenwoordig worden ze ook vaak in een visgraat design geplaatst. Dit is zeker een aanrader ! Ze zijn zeer eenvoudig in onderhoud en kunnen zeker tegen een stootje. Deze foto is een metro tegel van Pissano een leverancier uit Spanje die wij zelf rechtstreeks invoeren.

 

XL - XXL keramische tegels

Mooie keramische tegel in travertin look.

Zoekt u een keramische tegel voor uw keukenblad in XXL Formaat?

Wij hebben voor u een grote collectie in XXL tegels voor in uw keuken. Zij bestaan in diverse maten zoals bv. 120×240; 120×260 en zelfs 160×230 cm. Meestal bestaan ze in diktes van 6 mm of 12 mm. Voor werkbladen raden we een dikte aan van 12 mm omdat dit dikwijls in verstek moet gezaagd worden. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Gekleurde wandtegels voor uw keuken

Durstone keuken tegel serie Mediterranea

Of wenst u een langwerpige tegel voor in uw keuken ?

Bij Sanjo Depot te Brecht helpen wij u graag verder met de keuze van de tegels voor uw keuken. Wij hebben een mooie ruime toonzaal waar we zeker verder kunnen helpen met de keuze van de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs ! Wij geven zelfs dikwijls onze stalen uit de toonzaal mee om eens even thuis te presenteren. Wij willen enkel tevreden klanten !

 

Design wandtegels voor uw keuken

wandtegels Revoir Paris

Of wenst u een keramische tegel in visgraat voor in uw keuken ?

Deze mooie keramische tegel is 6.2×25 cm en bestaat in diverse kleuren en afmetingen. Hij is gemakkelijk afwasbaar en kan dus perfect achter uw kookvuur geplaatst worden. Kom gerust eens langs in onze toonzaal zodat u ook van de andere mooie kleuren kan komen genieten !

 

Zelliges tegel 10x10

Zelliges tegels noir mix 10x10

Ook zelliges tegels blijven populair !

Dit is een foto die genomen werd bij één van onze vele tevreden klanten.  Zelliges tegeltjes zijn handgemaakt en bestaan in meerdere kleuren. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en neem uw kleur mee naar huis om eens te presenteren in jullie eigen keuken!

Nieuwe keuken tegels

Keuken tegel Durstone

Nieuwe keuken tegels van Durstone

Dit is een foto die genomen werd in de toonzaal van Durstone in Spanje. Ja vorige week ben ik bij hen op bezoek geweest om de laatste nieuwe tegels te ontdekken. Nog  even geduld en ik kan ze ook laten zien in onze toonzaal te Brecht.

Nieuwe keuken tegels van Gazzini

Gazzini groene tegel
Dit is een mooie combinatie van tegels van Gazzini. Zij bestaan in meeerdere kleuren. Kom gerust eens langs bij uw tegelwinkel te Brecht om ze te bekijken.

Nieuwe keuken tegels van Gazzini

Wij hebben weer een mooie nieuwe reeks van kleurrijke tegeltjes van Gazzini in onze toonzaal liggen. Neem gerust eens een kijkje op hun  website zodat je meer ideeën kan op doen. Heb je vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Sanjo Depot Oostmalsebaan 1 C unit 18, 2960 Brecht, BE0670677301

 

Sanjo Depot
HomeKeuken tegels