Contacteer ons

Keuken tegels te Brecht.

 

Wij hebben voor u de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs door onze rechtstreekse invoer ! Door onze jaren lange ervaring geven we u met veel plezier het juiste advies.

 

Bent u op zoek naar een mooie keuken tegel ? Wij helpen u graag verder. We hebben ook vele losse stalen in onze toonzaal die u gerust eens mee naar huis mag nemen om te presenteren. Van mooie keramische tegels tot natuursteen en van mozaïekjes tot grote platen. Voor deze grote platen kunnen wij u zelfs de perfecte professionele plaatser aanbieden.

Dus hebt u een mooie keuken tegel nodig en bent u van de regio Brecht, Oostmalle, Zoersel, Brasschaat, Essen of iets verder weg, geen probleem, wij maken tijd voor onze klanten en dit zelfs ook na de openingsuren !!

Metro tegeltjes

Mooie metro tegel in diverse kleuren verkrijgbaar:

Deze prachtige keramische wandtegel of metro tegel past bij iedere keuken. Het is tijdloos en bestaat in diverse afmetingen en kleuren. Tegenwoordig worden ze ook vaak in een visgraat design geplaatst. Dit is zeker een aanrader ! Ze zijn zeer eenvoudig in onderhoud en kunnen zeker tegen een stootje. Deze foto is een metro tegel van Pissano een leverancier uit Spanje die wij zelf rechtstreeks invoeren.

XL - XXL keramische tegels

Zoekt u een keramische tegel voor uw keukenblad in XXL Formaat?

Wij hebben voor u een grote collectie in XXL tegels voor in uw keuken. Zij bestaan in diverse maten zoals bv. 120×240; 120×260 en zelfs 160×230 cm. Meestal bestaan ze in diktes van 6 mm of 12 mm. Voor werkbladen raden we een dikte aan van 12 mm omdat dit dikwijls in verstek moet gezaagd worden. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Gekleurde wandtegels voor uw keuken

Of wenst u een langwerpige tegel voor in uw keuken ?

Bij Sanjo Depot te Brecht helpen wij u graag verder met de keuze van de tegels voor uw keuken. Wij hebben een mooie ruime toonzaal waar we zeker verder kunnen helpen met de keuze van de juiste tegel voor op de juiste plaats en dit aan de juiste prijs !

Design wandtegels voor uw keuken

wandtegels

Of wenst u een keramische tegel in visgraat voor in uw keuken ?

Deze mooie keramische tegel is 6.2×25 cm en bestaat in diverse kleuren en afmetingen. Hij is gemakkelijk afwasbaar en kan dus perfect achter uw kookvuur geplaatst worden. Kom gerust eens langs in onze toonzaal zodat u ook van de andere mooie kleuren kan komen genieten !

Zelliges tegel 10x10

Zelliges tegels noir mix 10x10

Ook zelliges tegels blijven populair !

Dit is een foto die genomen werd bij één van onze vele tevreden klanten.  Zelliges tegeltjes zijn handgemaakt en bestaan in meerdere kleuren. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en neem uw kleur mee naar huis om eens te presenteren in jullie eigen keuken!

Sanjo Depot Oostmalsebaan 1 C unit 18, 2960 Brecht, BE0670677301

 

Sanjo Depot HomeKeuken tegels