361675536

Contacteer ons

Keramische terras tegel nodig ?

 

Wij hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

 

Bij Sanjo Depot hebben wij diverse mooie en natuurlijk ook kwaliteit volle keramische terras tegels. Ze bestaan in diverse afmetingen en diktes van 1 cm tot wel 3 cm, kom gerust eens langs in onze ruime toonzaal, wij helpen u graag verder !

Keramische parket tegel voor buiten

Parket tegel voor buiten in 2 cm dikte

Parket tegel voor buiten nodig ?

 

 

Wij hebben voor u een grote collectie in keramische tegels voor op je terras in een hout motief. Zij bestaan in 20 cm, 30 cm en 40 cm breedte en 120 cm lengte. Let wel voor buiten moeten deze tegels in parket look, gezien hun lange en smalle afmetingen, 2 cm dikte hebben. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Mooie zuiderse tegel in 60x60 voor buiten

Mooie beige terras tegel in 60x60x2 van Polis

Warme tegel voor buiten nodig ?

 

 

Dit is een buiten tegel van Polis die we rechtreeks aankopen in Italië. Door zijn warme kleur geeft hij een zalig verlof gevoel voor op uw terras. Dit is een 60×60 cm terras tegel in 2 cfm dikte.Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Keramische terras tegel in 2 cm dikte

Polis tegel Chateau Gris in 60x120

Tegel in cement look voor buiten nodig ?

 

 

Wij hebben voor u een grote collectie in keramische tegels voor op je terras in een cement look. Zij bestaan in diverse afmetingen zoals 60×60 cm, 75×75 cm, 90×90 cm en zelfs 100×100 cm en dit in 2 cm dikte. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom, onze verkopers hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

Tegel in metal look in 60x120 cm voor buiten

Terras tegel van Polis rechtstreeks uit Italië

Keramische tegel in corten staal uitzicht nodig ?

 

 

Wij hebben voor u ook mooie keramische metallook tegels in 90×90 of 60×120 in 2 cm dikte. De terras tegel bv. van Polis serie It’s different is een zéér mooie keramische tegel die zowel bestaat voor buiten in 2 cm dikte als voor binnen in 1 cm dikte.

Terras tegel van Durstone

Clunia antislip tegel

Cement look terras tegel

Parket tegel van Polis

Zwembadboord in een keramische parket tegel
Sanjo Depot
HomeTerras tegel