361675536

Contacteer ons

Een keramische  tegel voor buiten in een cement look nodig?

 

Op zoek naar een keramische terrastegel met een cementlook? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie keramische tegels die perfect zijn voor uw terras. Onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, waaronder 60×60, 75×75, 80×80, 100×100 en zelfs 120×120 cm.

Tegenwoordig worden terrastegels meestal gelegd met een dikte van 2 cm. Echter, wij garanderen dat u ook een 1 cm dikke tegel buiten kunt laten plaatsen, mits deze voldoet aan de vereiste technische normen, zoals vorstbestendigheid.

Breng gerust een bezoek aan onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring en staan klaar om u het juiste advies te geven. Wij begrijpen het belang van een goed advies bij het kiezen van de juiste tegels voor uw terras.

Kom langs en laat u inspireren door onze prachtige keramische terrastegels met een cementlook. Wij bieden niet alleen een breed scala aan maten, maar ook tegels van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen de elementen. Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies en kwalitatieve producten voor uw buitenruimte

Wens je nog meer van deze mooie tegels te bekijken ? Aarzel dan zeker niet om eens langs te komen in onze ruime toonzaal te Brecht.