361675536

Contacteer ons

Keramische terras tegel nodig ?

 

Wij hebben een jaren lange ervaring en geven u met veel plezier het juiste advies.

 

Op zoek naar een keramische terrastegel met een prachtige metalen of corten uitzicht? Bij ons vindt u een uitgebreide collectie keramische tegels die perfect zijn voor uw terras..

Onze terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 60×120, 60×60 en 90×90 cm, en allemaal hebben ze een dikte van 2 cm. Dit maakt ze ideaal om te leggen op tegeldragers, zelfs voor dakterrassen. De 90×90 cm tegel kan met voldoende ondersteuning van tegeldragers op uw dakterras worden geplaatst.

Breng gerust een bezoek aan onze showroom en ontdek onze prachtige collectie keramische terrastegels. Onze ervaren verkopers hebben jarenlange ervaring en staan klaar om u het juiste advies te geven. Wij begrijpen dat de keuze voor terrastegels belangrijk is en helpen u graag bij het vinden van de juiste tegels die passen bij uw stijl en behoeften.

Laat u inspireren door onze metal look keramische terrastegels, die de uitstraling van corten staal nabootsen. Bezoek ons vandaag nog en ontvang deskundig advies en begeleiding bij het maken van uw keuze. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en stijl voor uw terras.

Wens je deze tegels eens van dichtbij te bekijken? Kom dan zeker eens langs in onze ruime toonzaal te Brecht.